Ik ben Kathleen Vervoort, ben getrouwd en heb een fantastische dochter.

Ik ben afgestudeerd in 1991 als schoonheidsspecialiste. In april 1992 heb ik mijn zaak opgestart, die toen alleen bestond uit schoonheidsbehandelingen.

Na een persoonlijke negatieve ervaring ben ik op zoek gegaan naar ondersteuning om dit alles te verwerken. Dit vond ik in alternatieve, spirituele begeleiding. Dit pad heeft geleid naar een groter bewust-zijn en ik ben in mijn kracht gaan staan. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar opleidingen waardoor ook ik mensen kan begeleiden naar een dieper bewust-zijn. Dat heb ik gevonden in Access Consciousness®,Tree of life-healing, oorkaarstherapie en klankschaaltherapie.

In het voorjaar van 2023 heb ik een opleiding systemisch coach gevolgd.  Met de energetische behandelingen toe te passen, werd mij al vlug duidelijk dat ik nog extra ondersteuning nodig had. Klanten hun potjes gingen al wel eens open en ik ondervond al snel dat ik nog iets miste. Door deze opleiding heb ik ook nog laagjes afgepeld van mezelf, waardoor ik nog meer tot mijn kern ben gekomen.

Het systemisch werk kan het energetisch werk ondersteunen en omgekeerd.

Ik doe ook nog steeds schoonheidsbehandelingen. Op vraag van enkele klanten naar permanente ontharing, ben ik op zoek gegaan naar een degelijk toestel. Dit heb ik gevonden in de OPT Light IPL bij de firma Luxus Derma in Antwerpen. Zij hebben mij een professionele opleiding gegeven en de nodige ondersteuning aangeboden om met dit toestel te mogen werken.