Voor velen is oorkaarstherapie een onbekende behandeling. Nochtans is het een behandeling die veel te bieden heeft. Oorkaarsen werken namelijk lichaamszuiverend. Door het ‘schoorsteeneffect’ en een trilling van de stijgende lucht, wordt een lichte massage gegeven aan het trommelvlies en de gehoorgang. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Het vlammetje brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg. Hoe verder de kaars opbrandt, hoe intenser het warmtegevoel zich manifesteert.
Neus-, keel-, voorhoofdsholte en gehoorgang worden volledig vrij gemaakt van druk. De behandeling kan tevens een betere neusademhaling en een beter reukvermogen tot gevolg hebben.
Bovendien geeft de behandeling een heerlijk gevoel van ontspanning. Men ervaart een uniek en zeldzaam gevoel van genoegen en geborgenheid.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een oorkaarsbehandeling geeft en ontvang je ook een behandeling. Je oefent dus op elkaar.
Deze cursus is voor iedereen geschikt en er is geen voorkennis voor nodig.

Tijdens deze workshop komen geschiedenis, indicaties, contra-indicaties, massage van het oor en het plaatsen van de oorkaars aan bod.
We werken uitsluitend met de Hopi-oorkaarsen van Biosun. Ik kies er ook voor om in kleine groepjes te werken van max 4 personen.
Syllabus en certificaat inbegrepen.

Na het volgen van deze workshop kan je zelfstandig en op een veilige manier deze behandeling toepassen in je praktijk of bij je gezin.

Data:
Woensdag 29 mei 2024 van 19u – 22u
Dinsdag 2 juli 2024 van 19u – 22u

Woensdag 24 juli van 14u – 17u nog 1 plekje vrij

Zaterdag 27 juli van 9.30u – 12.30u

Tijdens de workshop is thee, water en versnaperingen aanwezig en inbegrepen in de prijs.

Bijdrage:
€ 95 p.p. certificaat, syllabus en oorkaarsen(gebruik tijdens workshop) zijn inbegrepen.

Info en inschrijving:
studioisis@telenet.be of 0495/23.55.30. (Kathleen)